Szabad papagájok és szabad szellemű papagájtartók

Szabad papagájok és szabad szellemű papagájtartók Az ázsiai országok gyors ipari fejlődése mellett, ugyanolyan ütemben fejlődik az avikultúrájuk (madártartási kultúrájuk) is.

Míg az aggastyánok a szűk, kör-kalitkákban bámulják a díszmadaraikat, addig a fiatal generáció tagjai egy boldogabb papagájtartás mellett tették le a voksaikat.

Bővebben...

Rekordszámú látogató a reptetésen

papagaj szabad reptetes szep toÉvente többen és többen érdeklődnek a papagájok szabad reptetése iránt. A „Papagáj Nap” szervezőinek várakozását is felülmúlta az a rekord számú látogató (több, mint 2000 fő), aki a találkozón – papagájával, vagy nélküle – megjelent.

Bővebben...

Roku Kalandjai

papagaj szabad reptetes„Ha Roku egy kisfiú lenne, akkor a szülei belefáradnának a nevelésébe, mert egy végtelenül csibész gyerek lenne, aki folyamatosan feszegeti a határait.”

Egy szabadon tartott kék-sárga ara papagáj (és társai) reptetéseit és kirándulásait követhetjük nyomon...

Bővebben...

A papagájok szabad reptetése Csehországban

Přemek John„A papagájok szabadban történő reptetése egyre népszerűbb a cseh tenyészők és papagájtartók körében.” – mondta el interjújában Přemek John, aki az elsők közt próbálta ki ezt a lehetőséget az országában.

A madarakat nem kell repülni tanítanunk, viszont igen nagy kihívást jelent a gazdának az, hogy a papagáj vissza is térjen hozzájuk a repülés után.

Bővebben...

Bondi első landolása egy fán

szabad repules rozsaka kaduJamie Womach meséli, amikor egy szabad röptetést próbáltak ki három ifjú papagájukkal. A kezdeti röptetés egyik legfontosabb szabálya, hogy ne legyenek magas fák a közelben, hogy a papagáj ne kapjon kedvet hozzájuk.

"Szabad repülés közben a kis srácok (két rózsakakadu és egy jákó) közül „Bondi” úgy döntött, hogy egy fán fog leszállni, és az egész életét ott tölti.

Bővebben...


 

Friss apróhirdetések:

huendeitmsptrosres

Belépés

Csatlakozhat Facebook vagy Google kapcsolatával is, kattintson az ikonjára!

   

(Nem történnek megosztások az Ön kérése nélkül!)

Volierek, röpdék I.

Volierek, madárházak II.

Melyik növény adható a papagájoknak?

Melyik növényeket lehet néha vagy szezonálisan etetni a papagájokkal?
(Több növényt is megjelölhet.)

Háttérképek:

Papagáj játékok: