Roku Kalandjai

4.4782608695652 1 1 1 1 1 Értékelés: 4.48 (23 szavazat)

papagaj szabad reptetes„Ha Roku egy kisfiú lenne, akkor a szülei belefáradnának a nevelésébe, mert egy végtelenül csibész gyerek lenne, aki folyamatosan feszegeti a határait.”

Egy szabadon tartott kék-sárga ara papagáj (és társai) reptetéseit és kirándulásait követhetjük nyomon...

...egy ausztrál fiatalember, Brody Murray jóvoltából. A madárka neve hallatán („Roku”) egyre több papagájbarát gondol a szabadon tartásra és a reptetésre, ugyanis a szabad repülésekről szóló videó felvételeket folyamatosan ontja Brody, az „Adventures of Roku” oldal tulajdonosa. Nagyon meglepő, hogy mennyire jól sikerült a papagájok kiképzése! A madarak minden esetben visszatérnek a szeretett gazdájukhoz, miután repültek néhány kört a magasban, sőt még a fák és a magaslatok sem ejtik rabul őket.

papagaj reptetes ara reptetes 02

A 2013-as kelésű kék-sárga ara egy állandó társat is kapott maga mellé 2016-ban „Korra” a zöldszárnyú ara személyében, és a madárka baráti köre is folyamatosan szélesedik kisebb és nagyobb papagájokkal.

papagaj reptetes 02 szabad repules 01

A csodálatos felvételeken nemcsak a papagájokban gyönyörködhetünk, hanem Ausztrália varázslatos tájait is megtekinthetjük. A legnagyobb érdeklődésre számot tartó videók az ara papagájok hátára rögzített mikro-kamerával készültek. kamikazee2A kamerát pontosan be kellett súlyozni a madárka hátán, hogy ne zavarja őt a repülésben, és ezáltal mi is pontosan láthassuk, hogy milyen egy papagáj számára a világ a magasból megtekintve. A felvételek rezegnek a szárnycsapások ütemében, mivel a kamera a háton helyezkedik el, azonban a madár rezgés mentesen látja a világot, mert a fejét kiegyensúlyozva tartja a repülés közben.

Aki szeretné folyamatosan nyomon követni a kalandokat, az iratkozzon fel az Adventures of Roku YouTube csatornára vagy csatlakozzon az Adventures of Roku Facebbok oldalhoz!

(A oldalon látható videó tartalom folyamatosan frissül a YouTube csatorna alapján.)


 

Friss apróhirdetések:

A keresés nem hozott eredményt!

A keresés nem hozott eredményt!

huendeitmsptrosres

Cuki, vicces videók

Papagáj viedó 

Belépés

Csatlakozhat Facebook vagy Google kapcsolatával is, kattintson az ikonjára!

   

(Nem történnek megosztások az Ön kérése nélkül!)

Volierek, röpdék I.

Volierek, madárházak II.

Önnek hány papagája van?

Háttérképek:

Papagáj játékok:

Legutóbbi cikkek:


A weboldal sütiket tartalmaz.