Tanulságos interjú Tóth Péterrel a papagájokról

Tóth Péter - Petibird"Olyan körülmények között tartsd a papagájod, ami neked is jó lenne! Tökéletes eleségekkel etesd, és olyan anyagokkal itasd, amit te is meginnál!"

Ismerjünk meg közelebbről egy fiatalembert, akit a kézzel felnevelt ara papagáj fiókáiról ismert meg az ország egy TV műsor kapcsán évekkel ezelőtt! Interjú Tóth Péterrel (Petibird) a papagájok tartásával, takarmányozásával és tenyésztésével kapcsolatosan.

Bővebben ...

Magyar papagájkutató expedíció Amazóniában

magyar papagaj kutatokA papagájkutató expedíció 2016. februárjában – a perui kormány engedélyével – minden eddiginél mélyebbre hatolt az Amazonas vízgyűjtő területének az egyik olyan részére, amelyben ember még nem élt (beleértve a bennszülötteket sem). Az élővilág mesebeli arcát mutatta a filmes stábnak, burjánzott a természet, az állatok pedig szelídek voltak, nem féltek ritka látogatójuktól, az embertől sem.

Bővebben ...

5.000 papagáj rajongó

papaga jmagazin 5000 like

Köszönjük a látogatóink, és a Facebook oldal rajongóink bizalmát!

Azt gondoljuk, hogy Ön is kíváncsi arra, milyen korosztályba tartozik a többi Kedves Olvasó! Hány nő és férfi érdeklődik a papagájos információk iránt? Magyarország mellett, mely országokban olvassák a magyar nyelvű cikkeket?

Bővebben ...

Papagály vagy papagáj?

papagaly vagy papagaj 01Régi helyesírás szerint tényleg "papagály"-nak kellett írni "papagáj"-t, ezért a leggyakoribb helyesírási hibák egyike. Olyan sok alakban fordult már elő a magyar nyelvben (papagál, papagár, papagány vagy papogány), hogy felsorolni sem könnyű.

Bővebben ...

Papagáj árak Magyarországon

papagaj arakMennyibe kerül egy papagáj Magyarországon?

Erre a kérdésre az első válaszunk az, hogy olcsóbb, mint Európa más országaiban. A papagáj árak alakulása hazánkban – a kereslet hiánya miatt – a környező országok árszínvonala alatt marad.

Bővebben ...

Papagáj nevek

papagaj nevekHa nemcsak egy tetszetős vagy vicces nevet szeretnénk adni a papagájunknak, hanem azt beszédre is szeretnénk tanítani, akkor

célszerűbb olyan nevet választani, melyben „ropogósabb”, „recsegősebb” mássalhangzók vannak.

Bővebben ...


 

Friss apróhirdetések:

A keresés nem hozott eredményt!

A keresés nem hozott eredményt!

Cuki, vicces videók

Papagáj viedó 

Volierek, röpdék I.

Volierek, madárházak II.

Önnek hány papagája van?

Háttérképek:

Papagáj játékok:

Legutóbbi cikkek:


A weboldal sütiket tartalmaz.