Bondi első landolása egy fán

2.3333333333333 1 1 1 1 1 Értékelés: 2.33 (12 szavazat)

szabad repules rozsaka kaduJamie Womach meséli, amikor egy szabad röptetést próbáltak ki három ifjú papagájukkal. A kezdeti röptetés egyik legfontosabb szabálya, hogy ne legyenek magas fák a közelben, hogy a papagáj ne kapjon kedvet hozzájuk.

"Szabad repülés közben a kis srácok (két rózsakakadu és egy jákó) közül „Bondi” úgy döntött, hogy egy fán fog leszállni, és az egész életét ott tölti.

 

A másik két madár szépen visszaszállt hozzánk, de Bondi körülnézett a világban, és úgy döntött, hogy az neki jobban tetszik."

bondi szabad repteteseJamie és Dave Womach sok évet töltöttek papajáok szabad reptetésével, igazi profi papagájreptetőknek számítanakk, de még nekik is kadnak gondjaik a madaraikkal. Jamie és Dave Womach-ról többet olvashat, ide kattintava.

Jamie így folytatja:

"Nem is néztük a lábunk elé, úgy követtük Bondi kiáltásait, míg odaértünk a fához. Szerencsére még egy jó képet is tudtunk róla készíteni pont a kedvenc évszakomban, ősszel, amikor a madarak gyönyörű táj felett repülnek szabadon. Hogy őszinte legyek, nem volt túl jó a kamera zoomolása a reptetés közben, mert nem igazán látszik a táj szépsége a reptetés közben."

Végül ő is megállapítja a sokak által hangsúlyozott szabályt:

"Úgy tűnik, hogy a madaraknak kíváncsisága - természetes körülmények között - erősebb a fákkal szemben, mint a szabad repülés után a visszatérni a gazdihoz. A vonzódásuk erősebb egy szép fákhoz, mint az emlékezetük a kedvenc gazdájukhoz."

Nagyon jó, ha van egy kiképzett öregfiú a repülők közt, de fa iránti vonzódás minden észérvet felül ír.


 

Friss apróhirdetések:

A keresés nem hozott eredményt!

A keresés nem hozott eredményt!

huendeitmsptrosres

Cuki, vicces videók

Papagáj viedó 

Belépés

Csatlakozhat Facebook vagy Google kapcsolatával is, kattintson az ikonjára!

   

(Nem történnek megosztások az Ön kérése nélkül!)

Volierek, röpdék I.

Volierek, madárházak II.

Mennyit utazna egy papagáj reptető nap miatt?

Háttérképek:

Papagáj játékok:

Legutóbbi cikkek:


A weboldal sütiket tartalmaz.