Hogyan hozzunk létre egy papagáj idomító környezetet?

4.9166666666667 1 1 1 1 1 Értékelés: 4.92 (12 szavazat)

A kalitka nem a legjobb az idomításhoz, mert egy csomó zavaró tényező van benne.

"Szűk a hely, játékok vagy eleségek vannak benne. Egy fa állvány sokkal jobb erre a célra. Van hely rajta, és nincsenek zavaró tényezők, amik elterelik a madár figyelmét.

 

Tehát az ideális hely az papagáj idomításhoz egy fa állvány, olyan mint ez. Ezeket én készítem, és megtalálhatók a honlapomon is. Ha esetleg nem tud ilyet szerezni, akkor próbálkozhat egy egyszerű bakkal is, amin nincs semmi, és ezt felfogathatja az asztala, de végső esetben használhatja a szék háttámláját is erre a célra.

Egy olyan szobában kezdjük el az idomítást, ahol nem sok dolog történik. Szóval, egy mozgalmas nappali szoba nem túl ideális erre a célra. Inkább válasszuk a hálószobát, ahol kevesebb a fény, kevesebb az ember, és kevesebb a zaj. Az idomítás elején arra a hálószoba jó arra, hogy megragadjuk a papagájunk figyelmét.

Gyere ide haver! Távolabb megyünk a kalitkától, és megismerkedünk az idomítás helyszínével, ( jó távol a kalitkától…)

Azt tudjuk, hogy néhány papagáj szeret visszarepülni a kalitkájába, és ellene van az állványnak. Pont ezért jó, ha egy másik szobában kezdjük a dolgot, ahonnan már nem látja a kalitkáját. Ön legyen a helységben az egyetlen olyan dolog, amit a madár ismer. Ez igen sokat segít abban, hogy a papagáj összpontosítson a gazdájára.

Tehát úgy alakítsuk kis az idomítás helyszínét, hogy az ne legyen zsúfolt és a papagáj jól érezze magát. Kapjon egy egyszerű fa állványt, amin nincsenek játékok, és nincs semmilyen zavaró tényező, ami elvonná a figyelmét! És ha már ezzel is meg lennénk, akkor kezdődhet is az idomítás!"

Kérjük, nyomjon egy "Like"-ot Facebook oldalunkra!

A video Michael Sazhin úrtól való, aki művésznevén a „Papagáj Mágus” madarai lenyűgöző mutatványokkal szórakoztatják a közönséget. Keely & Truman nem csak tudásáról híres, hanem a gazdájuk jó barátja is. Michael megosztja tapasztalatait a papagájtanításról a blogjában. Ezen kívül maga készíti a papagáj termékek széles skáláját, és árusítja webáruházában. Könyvében A „Papagáj varázslók kalauza” című könyvéből megismerhetjük a papagáj tanítás fortélyait és magunk is sikeres papagáj idomárok lehetünk.

Papagáj idomítási video sorozatunkat folyamatosan bővítjük a jövőben.

Nézzen vissza oldalunkra később is!

Folytatjuk...


 

Friss apróhirdetések:

A keresés nem hozott eredményt!

A keresés nem hozott eredményt!

huendeitmsptrosres

Cuki, vicces videók

Papagáj viedó 

Belépés

Csatlakozhat Facebook vagy Google kapcsolatával is, kattintson az ikonjára!

   

(Nem történnek megosztások az Ön kérése nélkül!)

Volierek, röpdék I.

Volierek, madárházak II.

Melyik növény adható a papagájoknak?

Melyik növényeket lehet néha vagy szezonálisan etetni a papagájokkal?
(Több növényt is megjelölhet.)

Háttérképek:

Papagáj játékok:

Legutóbbi cikkek:


A weboldal sütiket tartalmaz.