Kis sárgabóbitás kakadu (Cacatua sulphurea)

kis sargabobitas kakadu narancsSárgafülű kakadunak, aranyosarcú kakadunak is nevezik. A Kis sárgabóbitás kakadu hoszú ideje egy kedvelt házipapagáj a világon.

Az aranyosarcú kakadu vagy kis sárgabóbitás kakadu (Cacatua sulphurea) a madarak osztályának a papagájalakúak (Psittaciformes) rendjéhez és a kakadufélék (Cacatuidae) családjához tartozó fajo

Bővebben ...

Nagy sárgabóbitás kakadu (Cacatua galerita)

Cockatoo CacatuaA Nagy sárgabóbitás kakadu a legelterjedtebb középméretű kakadu Magyarországon. A két nemet legegyszerűbben szemük színe alapján lehet megkülönböztetni. A hím írisze fekete, a tojóé vörösesbarna.

A nagy sárgabóbitás kakadu (Cacatua galerita) a madarak (Aves) osztályának a papagájalakúak (Psittaciformes) rendjéhez, ezen belül a kakadufélék (Cacatuidae) családjához tartozó faj. Angolul: Sulphur-crested Cockatoo

Bővebben ...

Inkakakadu (Cacatua leadbeateri)

Inka KakaduNem gyakori a házikedvencek között. A inkakakadu tojó bóbitáján a narancs sáv szélesebb, írisze pedig vörösesbarna.

Az inkakakadu (Cacatua leadbeateri) a madarak osztályának a papagájalakúak (Psittaciformes) rendjéhez és a kakadufélék (Cacatuidae) családjához tartozó faj.

Bővebben ...


 

Friss apróhirdetések:

A keresés nem hozott eredményt!

A keresés nem hozott eredményt!

huendeitmsptrosres

Cuki, vicces videók

Papagáj viedó 

Volierek, röpdék I.

Volierek, madárházak II.

Milyen papagájos esemény legyen Magyarországon?

(Több választ is megjelölhet.)

Háttérképek:

Papagáj játékok:

Legutóbbi cikkek:


A weboldal sütiket tartalmaz.