Kis sárgabóbitás kakadu (Cacatua sulphurea)

kis sargabobitas kakadu narancsSárgafülű kakadunak, aranyosarcú kakadunak is nevezik. A Kis sárgabóbitás kakadu hoszú ideje egy kedvelt házipapagáj a világon.

Az aranyosarcú kakadu vagy kis sárgabóbitás kakadu (Cacatua sulphurea) a madarak osztályának a papagájalakúak (Psittaciformes) rendjéhez és a kakadufélék (Cacatuidae) családjához tartozó fajo

Bővebben ...

Nagy sárgabóbitás kakadu (Cacatua galerita)

Cockatoo CacatuaA Nagy sárgabóbitás kakadu a legelterjedtebb középméretű kakadu Magyarországon. A két nemet legegyszerűbben szemük színe alapján lehet megkülönböztetni. A hím írisze fekete, a tojóé vörösesbarna.

A nagy sárgabóbitás kakadu (Cacatua galerita) a madarak (Aves) osztályának a papagájalakúak (Psittaciformes) rendjéhez, ezen belül a kakadufélék (Cacatuidae) családjához tartozó faj. Angolul: Sulphur-crested Cockatoo

Bővebben ...

Inkakakadu (Cacatua leadbeateri)

Inka KakaduNem gyakori a házikedvencek között. A inkakakadu tojó bóbitáján a narancs sáv szélesebb, írisze pedig vörösesbarna.

Az inkakakadu (Cacatua leadbeateri) a madarak osztályának a papagájalakúak (Psittaciformes) rendjéhez és a kakadufélék (Cacatuidae) családjához tartozó faj.

Bővebben ...


 

Friss apróhirdetések:

A keresés nem hozott eredményt!

A keresés nem hozott eredményt!

huendeitmsptrosres

Cuki, vicces videók

Papagáj viedó 

Belépés

Csatlakozhat Facebook vagy Google kapcsolatával is, kattintson az ikonjára!

   

(Nem történnek megosztások az Ön kérése nélkül!)

Volierek, röpdék I.

Volierek, madárházak II.

Az Ön papagájainak mi hiányzik?

Mit gondol, mire van szüksége a papagája(i)nak?

Háttérképek:

Papagáj játékok:

Legutóbbi cikkek:


A weboldal sütiket tartalmaz.