Dave és Jamie Womach

3.5416666666667 1 1 1 1 1 Értékelés: 3.54 (12 szavazat)

dave womach papagaj show"Papagáj show és szaktanácsadás egy helyről." Ezzel a mondattal jellemezhetjük leginkább ezt a különleges papagájos párt.

Dave Womach (művésznevén; David DaVinci) és felesége, Jamieleigh Womach a legismertebb papagájidomár páros az Egyesült Államokban.

Amerikai és világkörüli turnékon szerepelnek madaraikkal, filmekben (Disney) is láthatjuk, és a színpadon is találkozhatunk velük.

Dave és Jamie 2012-től kezdve show műsorokban és TV sorozatokban is feltűnt, melyekben segíteni igyekeznek azoknak a papagáj gazdiknak, akiknek meggyűlt a bajuk a problémássá vált kedvencükkel.

Tudni kell, hogy néhányan – a tudományos madártartás hívei közül – elítélik Dave tevékenységét, mondván, hogy marketing szempontok alapján terjesztik a papagájokkal kapcsolatos szaktanácsokat. Azt állítják róluk, hogy nem igazi szakértők, csupán a pénzkereset miatt foglakoznak a madarakkal és gazdáikkal.

A Papagáj Magazin szerkesztőinek véleménye az, hogy a Womach papagájidomár házaspár tevékenysége többet jelenet a papagájkedvelő nézőknek és papagájtartó gazdiknak, mint a tudományos szakértők (tenyésztők) szakmai szervezeteinek ismeretterjesztése. Annyi pozitívumot, szeretet és ismeretet adnak az embereknek, amennyinek az átadására egy zárt – szigorúan szakértői alapokon működő – csoport sosem volt képes. Természetes dolog, hogy színpadi fellépéseikért fizetni kell a nézőknek, és az is elfogadható, hogy TV műsoraik után, és az eladott DVD oktatóanyagaik után díjat kapjanak. Ezekkel a bevételeikkel elérik azt, amit egy hobbi papagájtenyésztő általában nem tud megvalósítani. Nevezetesen azt, hogy ők egész évüket, minden napjukat azzal a dologgal tölthetik, amit igazán szeretnek csinálni. Velük szemben egy „valódi szakértő” tenyésztő arra kényszerül, hogy mindennapjait egy szokványos, unalmas foglalkozással töltse, a kedvenc időtöltésére, a papagájokra pedig csak egy-egy órája jut hétköznap.

One Day Miracles - TV-stílusú DVD sorozat

Leginkább a National Geographic csatornán futó „Csodálatos Kutyadoki”-hoz tudnánk Dave Womach tevékenységét hasonlítani, hiszen a kutyadokit is millióan ismerik és szeretik, szemben a kutyakiállítások szakértő bíráinak ismeretterjesztő munkásságával.

Dave és Jamie több internetes oldalon megosztja mindennapjait a követőivel. A Youtube csatornájuk igen színes a több év óta gyülekező videóktól, és a DaveWomach Faebook oldalon is olvashatunk róluk. Saját oldaluk címe: http://www.davewomach.com/


 

Friss apróhirdetések:

A keresés nem hozott eredményt!

A keresés nem hozott eredményt!

huendeitmsptrosres

Cuki, vicces videók

Papagáj viedó 

Belépés

Csatlakozhat Facebook vagy Google kapcsolatával is, kattintson az ikonjára!

   

(Nem történnek megosztások az Ön kérése nélkül!)

Volierek, röpdék I.

Volierek, madárházak II.

Milyen papagájos esemény legyen Magyarországon?

(Több választ is megjelölhet.)

Háttérképek:

Papagáj játékok:

Legutóbbi cikkek:


A weboldal sütiket tartalmaz.
Több infó Elfogadom