A papagáj idomítás legjobb időpontja

5 1 1 1 1 1 Értékelés: 5.00 (1 szavazat)

Ahhoz, hogy a papagáj elvegye tőlünk a jutalmát, nemcsak arra kell figyelnünk, hogy mit adunk neki enni, hanem arra is, hogy mikor adunk neki enni.

Igazán fontos, hogy a papagáj éhes legyen, amikor az eleséget nyújtjuk neki, különben nem fogjuk tudni megjutalmazni sem és megtanítani sem őt a mutatványokra.

Amennyire lényeges a legízletesebb eleség megválasztása, épp olyan fontos az időpont megválasztása is. Ez pedig általában a reggeli és az esti étkezés előtt van.

Az a jó, ha reggelre nem marad ott a madarak előtt azt étel, mert, ahogy felébrednek, éhesen várják az idomítási időszakot. Szóval ne etessük túl este a madarat, vagy vegyük ki a kalitkájából a megmaradt eleséget, és reggel pedig csak az idomítás után adjunk újra enni neki.

Este pedig pont akkor kezdjük el az idomítást, amikor a papagáj a legéhesebb. Majd a tanítás után adjunk neki rendes vacsorát a kalitkában, hogy annyit egyen, amennyit csak akar, aztán vegyük ki éjszakára a maradékot a ketrecből.

Napi két étkezés a legtöbb nagy papagájnak elég és néhány kis papagájnak is megfelel, de a hullámos papagájokat vagy a nimfa papagájokat célszerű naponta háromszor megetetni.

Papagáj idomítási video sorozatunkat folyamatosan bővítjük a jövőben.

Nézzen vissza oldalunkra később is!

Folytatjuk...


 

Friss apróhirdetések:

A keresés nem hozott eredményt!

A keresés nem hozott eredményt!

huendeitmsptrosres

Cuki, vicces videók

Papagáj viedó 

Belépés

Csatlakozhat Facebook vagy Google kapcsolatával is, kattintson az ikonjára!

   

(Nem történnek megosztások az Ön kérése nélkül!)

Volierek, röpdék I.

Volierek, madárházak II.

Milyen papagájos esemény legyen Magyarországon?

(Több választ is megjelölhet.)

Háttérképek:

Papagáj játékok:

Legutóbbi cikkek:


A weboldal sütiket tartalmaz.